Τι
image
 • imageFinancial Planning
 • Αγροτικές ασφαλίσεις
 • Απαγωγές & Λύτρα
 • Ασφάλιση Drones
 • Ασφάλιση Έργου & Κατασκευαστικών κινδύνων
 • Ασφάλιση Έργων Τέχνης
 • Ασφάλιση Αεροσκαφών
 • Ασφάλιση Αλόγων κούρσας & Ιππικών Ομίλων
 • Ασφάλιση Αποταμίευσης & Σύνταξης
 • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Πλοιοκτήτη-P&I
 • Ασφάλιση Ατυχημάτων
 • Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης
 • Ασφάλιση Επιχειρηματικής Περιουσίας
 • Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης
 • Ασφάλιση Ζωής
 • Ασφάλιση Κυβερνοεπιθέσεων
 • imageΑσφάλιση Μεταφερόμενου Φορτίου
 • Ασφάλιση Μηχανικών Βλαβών
 • Ασφάλιση Νομικής Προστασίας
 • Ασφάλιση Πιστώσεων
 • Ασφάλιση Πληρωμάτων Πλοίων
 • Ασφάλιση Πνευματικής Ιδιοκτησίας
 • Ασφάλιση Προϊόντων
 • Ασφάλιση Σιδηροδρομικών οχημάτων
 • Ασφάλιση Σκαφών / Πλοίων
 • Ασφάλιση Υγείας
 • imageΑσφάλιση Φορτηγών
 • Ασφάλιση Χερσαίων οχημάτων / Αυτοκινήτων
 • Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών
 • Εγγυήσεις
 • Εξαγορές & Συγχωνεύσεις
 • Λιμένων, Μαρίνων, Ναυπηγοεπισκευαστικών κ Ναυτιλιακών
 • Ομαδικές Ασφαλίσεις
 • Περιβάλλον & Ανανεώσιμες πηγές
 • Πυρκαγιά και Λοιπές ζημιές Περιουσίας Ιδιωτών
 • Συνέδρια – Εκθέσεις – Εκδηλώσεις
 • Ταξιδιωτική Ασφάλιση
 • imageΦορτίων & αποθηκών
 • Φωτοβολταϊκά & Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Που
image
image

ΚΟΜΒΟΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Διαφοροποιήσου από
τον Ανταγωνισμό

Το insurTechGR  είναι ένας κόμβος διασύνδεσης καινοτομίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για πωλητές Ασφαλειών, αλλά ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει, ακόμα κι αν δεν συμμετέχει στις πωλήσεις.

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

Είμαστε το αύριο

Το InsurTechGR δεν είναι απλώς μία ψηφιακή πλατφόρμα ασφάλισης. Είναι ένας σύγχρονος κόμβος διασύνδεσης, που παρέχει πραγματική αξία στους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές αλλά και στους χρήστες της πλατφόρμας. Από τη βελτίωση της ανάλυσης δεδομένων έως την επέκταση των δυνατοτήτων πωλήσεων, το InsurTechGR προσφέρει πολλά συναρπαστικά οφέλη.

Εν ολίγοις, το InsurTech είναι κάθε τύπος τεχνολογίας που σχετίζεται με την ασφάλιση. Οτιδήποτε, από λογισμικό πωλήσεων και εφαρμογές για κινητά μέχρι drones που χρησιμοποιούνται για εκτιμήσεις ακινήτων, θα μπορούσε να εμπίπτει στην ομπρέλα της InsurTech. Με αυτόν τον ευρύ ορισμό, μπορεί να υπάρχει κάτι για όλους.

Αγαπάμε το Digital

Έτσι, ακόμα κι αν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμη βρει μια πρακτική χρήση για την InsurTech, οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει τεχνολογία εκεί έξω που μπορεί να τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις τους.

Θα σας δείξουμε συναρπαστικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει το InsurTech στους Πράκτορες και τους Μεσίτες.

Εάν θέλετε να αρχίσετε να αξιοποιείτε την πλατφόρμα του InsurTechGR για να αναπτυχθείτε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Κάντε κλικ στο κουμπί Δωρεάν Καταχώριση για να ξεκινήσετε. 

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ BRAND ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤO insurTechGR

οφέλη Ενός insurTech Ασφαλιστή

Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές σήμερα πρέπει να έχουν ισχυρή παρουσία στο Digital Marketing για να βρουν νέους πελάτες και να επανα-προσελκύσουν τους υπάρχοντες. Ευτυχώς, το InsurTechGR μπορεί να βοηθήσει Agents και Brokers να πετύχουν σε αυτόν τον τομέα. Αν και πρέπει να καταβάλετε δουλειά για να κατανοήσετε το κοινό σας και να δημιουργήσετε συναρπαστικό περιεχόμενο. Διαφορετικοί τύποι λύσεων InsurTech μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας στο Digital Marketing, να επεκτείνετε την απήχησή σας, να εξατομικεύσετε το μάρκετινγκ και πολλά άλλα. 

Για παράδειγμα, σας προτρέπουμε να δημιουργείτε στο insurTechGR, εύκολα στοχευμένες σελίδες προορισμού, ώστε να μπορείτε να στέλνετε δυνητικούς πελάτες σε πιο σχετικές σελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κλείσετε περισσότερες προσφορές.

Οι λύσεις InsurTechGR μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να παρέχετε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με διάφορους τρόπους. Με τις στοχευμένες σελίδες προορισμού (στα Πλάνα Member Pro & Business Pro) που σας προσφέρουμε, για παράδειγμα, όχι μόνο μπορείτε να συγκεντρώσετε νέους δυνητικούς πελάτες, αλλά και να μοιραστείτε σχετικές πληροφορίες για συγκεκριμένα τμήματα πελατών, αντί να τους κατευθύνετε σε γενικές σελίδες του ιστότοπου σας. 

Το InsurTechGR βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών, επιταχύνοντας τα ερωτήματα των πελατών. Εάν ένας πελάτης έχει μια ερώτηση σχετικά με μία ανάγκη του, για παράδειγμα, (ορισμένες λύσεις InsurTechGR μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη), επικοινωνεί άμεσα μαζί σας. To InsurTechGR μπορεί να βοηθήσει τους Agents και Brokers να βρουν τις σωστές πληροφορίες για να μοιραστούν με τους πελάτες.

Μέσω της καινοτόμου προσέγγισης του insurTechGR στην οπτικοποίηση αιτημάτων ασφάλισης και αποζημίωσης, θα αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στη διαχείριση τους και οι πελάτες σας θα εντυπωσιαστούν και θα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Η πλατφόρμα σας, θα κρατά τους πελάτες ενημερωμένους για την κατάσταση του αιτήματος, απαιτώντας λίγη έως καθόλου προσπάθεια από μέρους τους. Θα το λατρέψουν και θα σας αγαπήσουν.

Με τον τρόπο αυτό θα κόψετε τις περιττές ερωτήσεις κατάστασης, τις κλήσεις και τα email. Οι πελάτες, το support σας και εσείς δεν θα χρειάζεστε συνεχή επικοινωνία γιατί θα ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή!

Ο επιπλέον χρόνος και οι πιο ευχαριστημένοι πελάτες σας θα οδηγήσουν σε περισσότερες συστάσεις. Το insurTechGR θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα!

Θα δώσετε στους πελάτες και στην ομάδα σας προσαρμοσμένους πίνακες εργαλείων που παρουσιάζουν οπτικά την κατάσταση και την πρόοδο του αιτήματος. Λίγα λεπτά μετά τη σύνδεση, όλοι θα γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται τα αιτήματος. Υπολογίζει και ενημερώνει αυτόματα την πρόοδο και το χρονοδιάγραμμα.

Οι νέες εργασίες οι αξιώσεις αποζημίωσης και η υποστήριξη είναι η καρδιά όλων των εργασιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες, να εκχωρήσετε δικαιώματα, να ορίσετε ημερομηνίες λήξης, να ξεκινήσετε επικοινωνία και να διαχειριστείτε εγκρίσεις εγγράφων.

Κεντρική κοινή χρήση αρχείων. Οι πελάτες οι συνεργάτες και η υποστήριξη μπορούν να ανεβάσουν, να ελέγξουν και να εγκρίνουν έγγραφα. Τα μηνύματα επιτρέπουν ερωτήσεις, σχόλια και αιτήματα αναθεώρησης. Όλα απλοποιούν τις ροές εργασίας εγγράφων και διατηρούν όλα σε ένα μέρος.

Οι ασφαλιστικοί πράκτορες μπορούν επίσης να επεκτείνουν τα κανάλια διανομής τους. Οι λύσεις InsurTechGR μπορούν να χρησιμοποιούν API για να επιτρέπουν στους ασφαλιστικούς πράκτορες να παρέχουν δυνατότητες προσφοράς στους ιστότοπούς τους, μέσω email, μέσα στα κοινωνικά κανάλια κ.λπ. Το InsurTechGR μπορεί επίσης να διευκολύνει νέα κανάλια διανομής εκτός της άμεσης σφαίρας του Διαμεσολαβητή. Για παράδειγμα, ένας ασφαλιστικός πράκτορας μπορεί να είναι σε θέση να πουλήσει συμβόλαια μέσω των καναλιών ενός εμπορικού κτηματομεσίτη, όπου ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης θα μπορούσε να συνάψει ένα συμβόλαιο ως μέρος της διαδικασίας μίσθωσης μιας νέας κατοικίας, επιχείρησης κλπ.

 

Οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι Διανομείς, βρίσκουν νέους τρόπους για να αξιοποιήσουν το insurtech και να προσφέρουν στους πελάτες μια εξατομικευμένη εμπειρία. Για το σκοπό αυτό, νέα προϊόντα καλύπτουν νέους κινδύνους και παρέχουν σε περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να καλύπτονται.

Μέσω αυτής της συνεργασίας με το insurTechGR οι επαγγελματίες Ασφαλιστές μπορούν να προσφέρουν προσιτή, προσαρμοσμένη κάλυψη με ευέλικτα σχέδια και υπέροχη εμπειρία στο ταξίδι του πελάτη. Χωρίς την πρόοδο που έχουμε δει στο insurtech τα τελευταία χρόνια, κανένα από αυτά τα οφέλη δεν θα ήταν δυνατό.

Οι ψηφιακοί υποψήφιοι πελάτες αποτελούν συμπλήρωμα των παραδοσιακών δυνητικών πελατών μέσω φυσικής επαφής και telemarketing. Oi ψηφιακοί υποψήφιοi πελάτες, μπορούν να βρουν διαφημίσεις για τo προφίλ σας ή την εταιρεία σας στο διαδίκτυο, να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού για να συζητήσουν την ανάγκη ασφάλισης μαζί σας μέσω ενός εικονικού ραντεβού. Για το σκοπό αυτό, οι Επαγγελματίες μπορούν να αναζητήσουν δυνητικούς πελάτες, μέσω του Επαγγελματικού καταλόγου insurTechGR, για να συνδεθούν με άτομα που επιθυμούν κάλυψη εκείνη τη στιγμή. Η γρήγορη επαφή σας, με αυτούς τους δυνητικούς πελάτες καθιστά πολύ πιο πιθανό να κλείσετε το συμβόλαιο. Στο insurTechGR, ανακαλύψαμε ότι οι Επαγγελματίες Ασφαλιστές που προσεγγίζουν έναν ψηφιακό πελάτη εντός μιας ώρας έχουν 60 φορές περισσότερες πιθανότητες να πουλήσουν ένα συμβόλαιο από ό,τι αυτοί με μεγαλύτερους χρόνους.

Ένα άλλο όφελος για τους insurTech Ασφαλιστές είναι το κόστος. Το κόστος λειτουργίας των παραδοσιακών ασφαλιστών είναι μεγάλο.  Δεδομένου ότι ο ψηφιακός πελάτης, ένα μεγάλο μέρος της επαφής του μαζί σας, το κάνει ο ίδιος, έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση του λειτουργικού κόστους.

Ο κλάδος των ασφαλιστικών τεχνολογιών αναπτύσσετε κάθε χρόνο. Αν και σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα συνεχίσουν να μετασχηματίζουν το μέλλον για το insurtech, μπορούμε να κάνουμε κάποιες εικασίες για το πώς θα μοιάζει αυτό το μέλλον με βάση αυτό που βλέπουμε τώρα.

Παραδείγματα της τρέχουσας κατάστασης της ασφάλισης, όπως η βελτιωμένη αγορά ενός συμβολαίου, ο περισσότερος έλεγχος των λειτουργιών από τους Επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Συμβούλους και οι άμεσα διαθέσιμες πηγές δεδομένων, είναι οι καλύτεροι δείκτες του τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον.

Αρχικά, μία από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις που κατέστη δυνατή από το insurtech είναι η απλοποιημένη ανάληψη του κινδύνου. Οι εφαρμογές, οι πλατφόρμες και τα προϊόντα θέτουν την ανάληψη ως προτεραιότητα για να επηρεάσουν την εμπειρία του πελάτη. Έχοντας αυτό κατά νου, είναι λογικό ότι οι Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι μπορούν να περιμένουν ότι αυτές οι διεργασίες θα γίνουν ακόμη πιο εξορθολογισμένες στο μέλλον.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που μπορούν να αναμένουν, οι Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι να δουν στο μέλλον είναι ο έλεγχος των Γραφείων / Επιχειρήσεων τους. Ακόμη και στα αρχικά της στάδια, το insurtech τους δίνει περισσότερο έλεγχο σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες τους και χάρη στις βελτιώσεις στην υποστήριξη δεδομένων, τον τρόπο παρακολούθησης των δεδομένων τους. Είναι λογικό ότι αυτή η πτυχή του insurtech θα αναπτυχθεί όπως και η τεχνολογία.

Είτε προσφέρει συγκεκριμένες πολιτικές σε ένα δημογραφικό τμήμα πελατών, είτε κάνει βελτιώσεις στις διαδικασίες του Γραφείου / επιχείρησης, οι Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι θα πρέπει να αναμένουν να δουν αύξηση στον έλεγχο που έχουν στην επιχείρησή τους με το insurtech.

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ BRAND ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤO insurTechGR

Οφέλη Από το insurTechGR.

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

ΟΦΕΛΟΣ #1

Θα βελτιώσετε το Digital Marketing

Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές σήμερα πρέπει να έχουν ισχυρή παρουσία στο Digital Marketing για να βρουν νέους πελάτες και να επανα-προσελκύσουν τους υπάρχοντες. Ευτυχώς, το InsurTechGR μπορεί να βοηθήσει Agents και Brokers να πετύχουν σε αυτόν τον τομέα. Αν και πρέπει να καταβάλετε δουλειά για να κατανοήσετε το κοινό σας και να δημιουργήσετε συναρπαστικό περιεχόμενο. Διαφορετικοί τύποι λύσεων InsurTech μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας στο Digital Marketing, να επεκτείνετε την απήχησή σας, να εξατομικεύσετε το μάρκετινγκ και πολλά άλλα. 

Για παράδειγμα, σας προτρέπουμε να δημιουργείτε στο insurTechGR, εύκολα στοχευμένες σελίδες προορισμού, ώστε να μπορείτε να στέλνετε δυνητικούς πελάτες σε πιο σχετικές σελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κλείσετε περισσότερες προσφορές.

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

ΟΦΕΛΟΣ #2

Θα παρέχετε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

Οι λύσεις InsurTechGR μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να παρέχετε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με διάφορους τρόπους. Με τις στοχευμένες σελίδες προορισμού που σας προσφέρουμε, για παράδειγμα, όχι μόνο μπορείτε να συγκεντρώσετε νέους δυνητικούς πελάτες, αλλά και να μοιραστείτε σχετικές πληροφορίες για συγκεκριμένα τμήματα πελατών, αντί να τους κατευθύνετε σε γενικές σελίδες. 

Επιπλέον, το InsurTechGR μπορεί να βελτιώσει την εξυπηρέτηση πελατών, όπως επιταχύνοντας τα ερωτήματα των πελατών. Εάν ένας πελάτης έχει μια ερώτηση σχετικά με μία ανάγκη του, για παράδειγμα, ορισμένες λύσεις InsurTechGR μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να απαντήσουν αυτόματα στις ερωτήσεις. To InsurTechGR μπορεί τουλάχιστον να βοηθήσει τους Agents και Brokers να βρουν τις σωστές πληροφορίες για να μοιραστούν με τους πελάτες.

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

ΟΦΕΛΟΣ #3

Πώληση ασφάλισης στο Διαδίκτυο

Σχετικά με τη βελτίωση του ψηφιακού μάρκετινγκ, το InsurTech μπορεί επίσης να βοηθήσει τους ασφαλιστές να γίνουν ψηφιακοί, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πουλήσουν ασφαλιστήρια στο διαδίκτυο. Όμως η διαδικασία της προσφοράς εξειδικευμένων κινδύνων, μπορεί να  εξακολουθεί να εξαρτάται από την υποβολή αίτησης, αλλά μπορεί να γίνει 24/7.  Αντίθετα, το λογισμικό InsurTech δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να λαμβάνουν δεσμευτικές προσφορές (σε απλούς κινδύνους) και να ανανεώνουν οι ίδιοι τα συμβόλαια τους στο Διαδίκτυο, όπως θα αγόραζαν ένα αεροπορικό εισιτήριο ή θα ολοκλήρωναν οποιοδήποτε άλλο είδος διαδικτυακής συναλλαγής. 

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

ΟΦΕΛΟΣ #4

Προσθήκη καναλιών Διανομής

Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι μπορούν επίσης να πουλήσουν συμβόλαια μέσω διαδικτύου, επεκτείνοντας τα κανάλια διανομής τους. Οι λύσεις InsurTech μπορούν να χρησιμοποιούν API τα οποία τους επιτρέπουν να παρέχουν δυνατότητες προσφοράς στους ιστότοπούς τους, μέσω email, μέσα στα κοινωνικά κανάλια κ.λπ. Το InsurTech μπορεί επίσης να διευκολύνει νέα κανάλια διανομής εκτός της άμεσης επικοινωνίας. Για παράδειγμα, μέσω ενός API, μπορεί να είναι σε θέση να πουλήσει συμβόλαια μέσω των καναλιών ενός εμπορικού κτηματομεσίτη, όπου ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης θα μπορούσε να συνάψει ένα συμβόλαιο ως μέρος της διαδικασίας μίσθωσης μιας νέας κατοικίας.

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

ΟΦΕΛΟΣ #5

Βελτίωση της διαχείρισης κινδύνου

Σε σχέση με τη βελτιστοποίηση της αναδοχής ασφάλισης, το InsurTech μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της διαχείρισης κινδύνου. Πρώτον, τα εργαλεία InsurTech ενδέχεται να εντοπίσουν μοτίβα στα δεδομένα που πιθανόν να μην σκεφτούν οι ασφαλιστές. Οι ασφαλιστές θέλουν να έχουν ισχυρές σχέσεις τόσο με τις εταιρείες, όσο και με τους πελάτες τους. Επομένως όσο πιο ομαλή και ακριβέστερη είναι αρχικά η διαδικασία αξιολόγησης κινδύνου, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα σε περίπτωση επέλευσης ζημιάς. Με τον τρόπο αυτό θα αντιμετωπίσουν λιγότερες δυσάρεστες καταστάσεις ή να κινδυνεύουν να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια τους ή να εντοπίσουν κινδύνους με πιθανά σφάλματα συμμόρφωσης.

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

ΟΦΕΛΟΣ #6

Βελτίωση της συμμόρφωσης

Το InsurTech βοηθάει στον εξ-ορθολογισμό και στην βελτιστοποίηση της συμμόρφωσης. Βοηθάει στη δημιουργία αναφορών, στον εντοπισμό κόκκινων σημείων, στην εύρεση αποτελεσματικότητας κ.λπ.

«Με τη χρήση της AI για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών ρουτίνας, μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις μεταβαλλόμενες ρυθμιστικές απαιτήσεις και να μελετήσουν τα αναλυτικά στοιχεία να εφαρμόσουν τις επιχειρηματικές λειτουργίες και να προσδιορίσουν τομείς αυξημένων κανονιστικών κινδύνων, όπως πρακτικές πωλήσεων, απάτες πελατών και τρίτων και επιχειρηματικές δραστηριότητες», (Deloitte) .

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

ΟΦΕΛΟΣ #7

Διαχείριση δεδομένων πελατών

Καθώς ο κλάδος μετατοπίζετε σε περισσότερες ψηφιακές πρακτικές, ψηφιακού μάρκετινγκ και διαδικτυακών πωλήσεων, παρατηρείται μεγάλη αύξηση δεδομένων. Από τη διαχείριση των πληροφοριών επικοινωνίας με τους πελάτες μέχρι τα μοτίβα πωλήσεων και τα δεδομένα αξιώσεων, υπάρχουν πολλά να χειριστείτε. Εκεί βοηθούν οι πλατφόρμες InsurTech, για να σας βοηθήσουν στο up-selling & cross-selling , ώστε στη συνέχεια να προσαρμόσετε ανάλογα τις δραστηριότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να αναζητήσετε πλατφόρμες InsurTech που υποστηρίζουν αντί να εμποδίζουν την τήρηση των σχετικών κανονισμών και βέλτιστων πρακτικών περί απορρήτου δεδομένων.

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

ΟΦΕΛΟΣ #8

Εξοικονόμηση χρημάτων

Ενώ οι πλατφόρμες InsurTech έχουν ένα αρχικό κόστος, με την αποτελεσματική χρήση μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα από τους ασφαλιστικούς πράκτορες μακροπρόθεσμα. Αυτό γίνετε βελτιώνοντας τις διαδικασίες πωλήσεων, προσθέτοντας κανάλια διανομής μέσω API είτε απλώς παρέχετε προσφορές στον ιστότοπό σας 24/7, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα τα οποία μπορείτε να τα επενδύσετε αλλού για να προσελκύσετε πελάτες. Εάν καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε το InsurTech για να κλείσετε περισσότερα συμβόλαια, τότε θα ενισχύσετε τα έσοδα, ενώ δυνητικά θα μειώσετε το ποσό που χρειάζεστε για να διαθέσετε σε αυτά τα διαφημιστικά κανάλια.

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

ΟΦΕΛΟΣ #9

Αύξηση παραγωγικότητας

Τα εργαλεία InsurTech προσφέρουν τεράστια ώθηση παραγωγικότητας για τους ασφαλιστές. Όπως με την εξοικονόμηση χρημάτων, το InsurTech μπορεί να μειώσει τον χρόνο σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό. Από την επιτάχυνση της διαδικασίας ασφάλισης, έως την αποτελεσματικότερη ανάλυση δεδομένων, θα σας βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του. Με αυτήν την αύξηση της παραγωγικότητας, οι πράκτορες μπορούν στη συνέχεια να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο όπου κρίνουν κατάλληλο, όπως συναντήσεις με πελάτες για τη δημιουργία σχέσεων.

ΕΠΙΛΥΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς?

Εάν θέλετε να αρχίσετε να αξιοποιείτε την InsurTech για να αναπτυχθείτε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η INSURTECH

Όπως δείχνουν αυτά τα παραδείγματα, το InsurTech μπορεί να παρέχει πολλαπλά οφέλη στους ασφαλιστικούς πράκτορες και στις εταιρείες  με τις οποίους συνεργάζονται. Η αγορά InsurTech συνεχίζει να αναπτύσσεται, παρέχοντας τους περισσότερες ευκαιρίες να βελτιστοποιήσουν και να αναπτύξουν τα γραφεία τους. Εάν δεν έχετε ακόμη ξεκινήσει, τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσετε τους διαφορετικούς τομείς του InsurTech προτού αυτά τα εργαλεία γίνουν ο κανόνας και μείνετε πίσω από τον ανταγωνισμό. 

Θέλετε να κλιμακώσετε την επιχείρηση σας?

Στείλτε μας, ένα e-mail και μείνετε σε επαφή

Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής
Γιατί να γίνεις ένας insurTech ασφαλιστής

Λύσεις για τον επισκέπτη

© Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος μας. Made with by insTech