Τι
image
 • imageFinancial Planning
 • Αγροτικές ασφαλίσεις
 • Απαγωγές & Λύτρα
 • Ασφάλιση Drones
 • Ασφάλιση Έργου & Κατασκευαστικών κινδύνων
 • Ασφάλιση Έργων Τέχνης
 • Ασφάλιση Αεροσκαφών
 • Ασφάλιση Αλόγων κούρσας & Ιππικών Ομίλων
 • Ασφάλιση Αποταμίευσης & Σύνταξης
 • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Πλοιοκτήτη-P&I
 • Ασφάλιση Ατυχημάτων
 • Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης
 • Ασφάλιση Επιχειρηματικής Περιουσίας
 • Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης
 • Ασφάλιση Ζωής
 • Ασφάλιση Κυβερνοεπιθέσεων
 • imageΑσφάλιση Μεταφερόμενου Φορτίου
 • Ασφάλιση Μηχανικών Βλαβών
 • Ασφάλιση Νομικής Προστασίας
 • Ασφάλιση Πιστώσεων
 • Ασφάλιση Πληρωμάτων Πλοίων
 • Ασφάλιση Πνευματικής Ιδιοκτησίας
 • Ασφάλιση Προϊόντων
 • Ασφάλιση Σιδηροδρομικών οχημάτων
 • Ασφάλιση Σκαφών / Πλοίων
 • Ασφάλιση Υγείας
 • imageΑσφάλιση Φορτηγών
 • Ασφάλιση Χερσαίων οχημάτων / Αυτοκινήτων
 • Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών
 • Εγγυήσεις
 • Εξαγορές & Συγχωνεύσεις
 • Λιμένων, Μαρίνων, Ναυπηγοεπισκευαστικών κ Ναυτιλιακών
 • Ομαδικές Ασφαλίσεις
 • Περιβάλλον & Ανανεώσιμες πηγές
 • Πυρκαγιά και Λοιπές ζημιές Περιουσίας Ιδιωτών
 • Συνέδρια – Εκθέσεις – Εκδηλώσεις
 • Ταξιδιωτική Ασφάλιση
 • imageΦορτίων & αποθηκών
 • Φωτοβολταϊκά & Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Που
image
image
insurTechGR: Ένας Κόμβος Διασύνδεσης & Καινοτομίας Πελατών Ασφαλιστών

Βρίσκεστε σε έναν κόμβο διασύνδεσης & καινοτομίας πελατών & ασφαλιστών:

Στο InsurTechGR δίνουμε στους Επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με Νέους πελάτες και να τους πουλήσουν διαδικτυακά.

Θα βρείτε ανεξάρτητους Ασφαλιστικούς Συμβούλους ή συνδεδεμένους με αποκλειστική συνεργασία με ασφαλιστική εταιρεία ή με κάποια επιχείρηση ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

.

Κωνσταντίνος Πατεράκης

Financial Planner

Co-Founder insurTechGR

Κάντε Λήψη του
ΔΩΡΕΑΝ οδηγού

“Growth Marketing Plan”

for Agents & Brokers.

“Εάν δεν απολαμβάνετε αυτό που κάνετε,
τότε το κάνετε λάθος”
insurTechGR: Ένας Κόμβος Διασύνδεσης & Καινοτομίας Πελατών Ασφαλιστών

Το Growth Marketing Plan έχει ένα συγκεκριμένο σύνολο σημείων επαφής (βήμα προς βήμα) για να συναντήσετε δυνητικούς πελάτες εκεί που βρίσκονται. 

Θα δημιουργήσετε τα σημεία επαφής,  την χρήση αναρτήσεων Social media και ιστολογίου για να διδάξετε τους πελάτες σχετικά με αυτό που θα ωφεληθούν από εσάς και τα προϊόντα σας.

Ακόμη θα θέσετε τους στόχους σας ανά στάδιο και θα κατασκευάσετε τους αυτοματισμούς σας.

Στην συνέχεια θα δείτε πώς θα τους οδηγήσετε αργά προς την φόρμα επικοινωνίας ή ενός ραντεβού βιντεοκλήσης. 

Επικοινωνήστε με δυνητικούς ΠΕΛΑΤΕΣ

Εγγραφείτε και αναπτύξτε το Brand σας. 

Μια καταχώριση σας στο insurTechGR συμβάλλει στην αύξηση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης σε δυνητικούς πελάτες, κατευθύνοντάς τους από μια αξιόπιστη πηγή (όπως η Google) απευθείας στη σελίδα ή τον ιστότοπο σας. Εκεί θα μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες/προϊόντα που προσφέρετε. και το κόστος τους (αν είναι εφικτό).

“Η καταχώριση σας είναι ΔΩΡΕΑΝ καθ’ όλη την διάρκεια της Πιλοτικής λειτουργίας του Κόμβου”

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Αναπτύξτε το Brand σας

Οι Κλαδικοί διαδικτυακοί κόμβοι διασύνδεσης όπως το insurTechGR είναι ιστότοποι που προσφέρουν σε βάθος πληροφορίες για Επαγγελματίες Ασφαλιστές, Επιχειρήσεις Διαμεσολάβησης και Ασφαλιστικές εταιρείες. Το κάνουν με βάση συγκεκριμένη επιχειρηματική κατηγορία. 

Οποιοσδήποτε μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες Δικές σας ή της Επιχείρησης που συνεργάζεστε στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια θα έρθει αμέσως σε επαφή,

τηλεφωνικά

με email ζητώντας προσφορά

με ραντεβού Βιντεοκλήσης

με μετάβαση στην ιστοσελίδα σας

με μετάβαση στην σελίδα σας social μέσω chat κλπ

Η ψηφιακή εποχή βρίσκεται σε ανοδική τάση. Οι Επαγγελματίες Ασφαλιστές όλο και περισσότερο θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη τους σε παγκόσμιο επίπεδο στο εγγύς μέλλον. Η ζήτηση για κλαδικούς καταλόγους Διαδικτύου αυξάνεται. Οι Δυνητικοί πελάτες μπορούν πιο εύκολα να εντοπίσουν υπηρεσίες και προϊόντα στις περιοχές τους μέσω διαδικτυακών καταλόγων.

Ο Κόμβος διασύνδεσης insurTechGR προσφέρει μεγάλα οφέλη σε Εξειδικευμένους Επαγγελματίες Ασφαλιστές / επιχειρήσεις διαμεσολάβησης που θέλουν να αναπτυχθούν Ψηφιακά και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη τους.  Ένας Επαγγελματίας Διαμεσολαβητής μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ηλεκτρονικό κατάλογο μας για να βρει νέους δυνητικούς πελάτες.

Οι άνθρωποι τείνουν να αναζητούν τα στοιχεία του Επαγγελματία Ασφαλιστή ή της επιχείρησης που συνεργάζεται, όταν θέλουν να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Αυτός είναι ο λόγος που οι διαδικτυακοί κατάλογοι απαριθμούν τα προφίλ των Επαγγελματιών.

Κάθε καταχώριση περιλαμβάνει ζωτικής σημασίας πληροφορίες για κάθε Επαγγελματία και την συνεργαζόμενη επιχείρηση του. Οι λεπτομέρειες βοηθούν τους υποψήφιους πελάτες να μάθουν περισσότερα για εσάς.

Η διαθεσιμότητα αυτών των πληροφοριών βοηθά στη δημιουργία προφίλ και δυνητικών πελατών. Παράλληλα μπορείτε να παρακολουθείτε τις ανάγκες και τα σχόλια των πελατών σας. Οι κριτικές σας βοηθούν να παρέχετε καλύτερη εξυπηρέτηση πελάτη.

Οι διαδικτυακοί κατάλογοι διευκολύνουν την πρόσβαση σε πληροφορίες, χάρη στις υπηρεσίες καταλόγου για προϊόντα / υπηρεσίες,  και πολλά άλλα που θα δείτε στην πορεία. Οι Επαγγελματίες της Ασφάλισης και οι επιχειρήσεις τους εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Οι διαδικτυακοί κατάλογοι διευκολύνουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Δεν χρειάζεται να τηλεφωνούν ή να επισκέπτονται κάθε επιχείρηση σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Πολλοί πελάτες (κυρίως millennials και Gen z) και οι επιχειρήσεις προτιμούν περισσότερο τους διαδικτυακούς καταλόγους. Υπάρχει μια σημαντική ανοδική τάση καθώς αυξάνεται η ευαισθητοποίηση.

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί κατάλογοι στο Διαδίκτυο. Ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει με ευκολία. Κάθε επιχείρηση έχει μια θέση στο διαδίκτυο.

Η προσφορά σχετικών λεπτομερειών διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην επιχείρησή σας.

Οι καταναλωτές έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με εταιρείες μέσω μιας υπηρεσίας καταλόγου.

Η επιχείρησή σας αποκτά άμεση βάση στην περιοχή της όταν είναι online. Η εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες του Επαγγελματία ασφαλιστή ή της συνεργαζόμενης επιχείρησης του μέσω μιας υπηρεσίας καταλόγου παραμένει το κλειδί.

Παρακολουθούνται από τον υπεύθυνο  σύνταξης του insurTechGR χωρίς εσείς να ασχολείστε ιδιαίτερα. Απλά βλέπετε τα αναλυτικά στοιχεία από τον δικό σας πίνακα ελέγχου μέσα στον κατάλογο. Με τέτοιου είδους δεδομένα, μπορείτε τώρα να παρακολουθείτε πιο προσεκτικά τις δραστηριοτήτων σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αποφασίσετε τι λειτουργεί όσον αφορά την προσέλκυση νέων πελατών.

Αυτή η εις βάθος παρακολούθηση των αναλυτικών στοιχείων είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί μόνο καθώς η συνεργασία σας με το insurTechGR αναπτύσσεται περαιτέρω. Αυτός ο πλούτος δεδομένων και η παρακολούθηση που παρέχουμε, είναι απλώς ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο βελτιώνουμε την εμπειρία του Επαγγελματία Ασφαλιστή.

Υπάρχουν πολλοί πλέον που προτιμούν ένα Σούπερ Μάρκετ  να ψωνίζουν. Μερικοί αγοραστές είναι άκαμπτοι. Κάποιοι δεν θα μεταβούν σε άλλο Σούπερ Μάρκετ εκτός αν υπάρχει κάτι μοναδικό σε αυτό.

Ομοίως, οι διαδικτυακοί κατάλογοι είναι Σούπερ Μάρκετ.

Έχοντας λοιπόν στο νου σας τους νέους πελάτες, τι θα κάνετε;

Απλά!

Επωφεληθείτε από όλους τους διαδικτυακούς καταλόγους που προσφέρουν δωρεάν καταχωρίσεις. Είναι μια στρατηγική που θα παρουσιάσει το γραφείο ή την επιχείρησή σας σε περισσότερους αγοραστές.

Το insurTechGR είναι ένας τέτοιος κατάλογος. Προχωρεί πέρα ​​από τη δωρεάν καταχώριση για να σας προσφέρει νέες εμπειρίες.

Εγγραφείτε τώρα για να ανακαλύψετε περισσότερα και να καταχωρίσετε την επιχείρησή σας, το link όπου θα βρείτε την αίτηση για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας

Μιλώντας για δεδομένα, η ψηφιακή επικοινωνία μέσω του insurTechGR σημαίνει περισσότερες δυνατότητες παρακολούθησης μετρήσεων από εσάς από τον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου. Κάθε κλήση, αλληλεπίδραση πελάτη και επαφής που πραγματοποιείται  μπορούν να παρακολουθούνται από εσάς. Με τέτοιου είδους δεδομένα, μπορείτε τώρα να παρακολουθείτε πιο προσεκτικά τις δραστηριότητες σας. Ως αποτέλεσμα έχει, να μπορείτε να αποφασίσετε τι λειτουργεί και τι απαιτεί την σύνταξη νέας στρατηγικής και την προσέγγιση πελατών.

Αυτό το βάθος παρακολούθησης των λογαριασμών προφίλ είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί καθώς το insurTechGR αναπτύσσεται περαιτέρω. Αυτός ο πλούτος δεδομένων και η παρακολούθηση που παρέχει, είναι απλώς ένα άλλο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο βελτιώνουμε την εμπειρία του πελάτη και την δικιά σας.

Ως Επαγγελματίας Ασφαλιστής, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας είναι σίγουροι για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό σας. Θέλετε να ξέρουν ότι έχετε την απαιτούμενη άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και ότι είστε αξιόπιστος.

Όταν κάποιος κάνει μια απλή αναζήτηση για “Ασφάλιση κατοικίας” στην περιοχή του, τα κορυφαία αποτελέσματά του, μπορεί να μην είναι οι καλύτερες επιλογές για αυτόν. Θα πρέπει να δεί ποιο είναι το Ανταγωνιστικό σας ή ακόμη καλύτερα ποιό είναι το μοναδικό σας Πλεονέκτημα. 

Μια λίστα καταλόγου όπως το insurTechGR συμβάλλει στην αύξηση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης στους πιθανούς πελάτες, κατευθύνοντάς τους από μια αξιόπιστη πηγή (όπως η Google) απευθείας στη σελίδα ή τον ιστότοπο σας. Εκεί θα μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες/προϊόντα που προσφέρετε. και το κόστος τους (αν είναι εφικτό).

Τα backlinks αποτελούν ουσιαστικό μέρος του SEO. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με το τι είναι στην πραγματικότητα τα backlinks και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν.

Για να το θέσω απλά: ένα backlink είναι απλώς ένας άλλος ιστότοπος που συνδέεται με τον δικό σας. Αυτός ο σύνδεσμος μπορεί να βασίζεται σε κείμενο ή εικόνα και εφόσον παρέχει κάποιου είδους αξία στον χρήστη (για παράδειγμα, παροχή πληροφοριών σχετικά με άλλο προϊόν ή υπηρεσία), τότε θα πρέπει να θεωρείται πολύτιμος για την κατάταξη SEO του ιστότοπού σας.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα backlinks ίδια! Οι σύνδεσμοι από ιστότοπους με υψηλή κυκλοφορία θα βοηθήσουν καλύτερα, από άλλους συνδέσμους από χαμηλής κατάταξης, επειδή η Google χρησιμοποιεί αυτές τις μετρήσεις όταν προσδιορίζει ποιος κατατάσσεται σε ποια θέση στις λίστες αποτελεσμάτων αναζήτησής της. Όσο περισσότεροι ποιοτικοί ιστότοποι στοχεύουν προς εσάς, τόσο καλύτερος θα είναι ο ιστότοπός σας όσον αφορά την κατάταξη του. Οπότε βεβαιωθείτε ότι κάθε σύνδεσμος που λαμβάνετε αξίζει το βάρος του σε χρυσό!

Ο Κατάλογος του insurTechGR είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την έκθεση, την επισκεψιμότητα, τις πωλήσεις και τα έσοδα για το γραφείο ή την επιχείρησή σας. Όταν δημιουργείτε μια καταχώριση στον κατάλογο, θα περιλαμβάνεται σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Bing, καθώς και σε τοπικές μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να βρουν επιχειρήσεις στην περιοχή τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανοί πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας θα δουν το όνομα σας όταν κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο. Παρέχει επίσης στους δυνητικούς πελάτες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμπιστοσύνης τους προς εσάς, καθώς γνωρίζουν περισσότερα για το ποιος είστε προτού επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, email κλπ

Μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα έσοδα σας χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα της λίστας καταλόγου insurTechGR. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο σας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δουν τι έχετε να τους προσφέρετε και τι θα ωφεληθούν από την συνεργασία σας. Όσο περισσότερη επισκεψιμότητα έχετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να πραγματοποιήσετε μια πώληση.

Θα μπορείτε επίσης να αυξήσετε τη βάση πελατών σας μέσω αυτής της μεθόδου, λαμβάνοντας νέες καταχωρίσεις επιχειρήσεων καθημερινά στους Χάρτες Google ή στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google Local Search Places. Στη συνέχεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις νέες καταχωρίσεις καθώς και τις παλιές για να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και την ορατότητα, αυξάνοντας παράλληλα τις ταξινομήσεις στις μηχανές αναζήτησης και τα backlinks που οδηγούν στη συνεργασία όλων μαζί, κάτι που τελικά θα έχει ως αποτέλεσμα αυξημένες πωλήσεις και έσοδα με ευκολία !

To Προφίλ σας διαθέτει πλήκτρο “Call Support”. Αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες του ιστότοπου να σας καλούν απευθείας με 3 απλά κλικ για να προσγειωθούν στην κλήση απευθείας διαβούλευσης. Μόλις έρθουν στον ιστότοπό σας και ελέγξουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για να λάβουν αυτά τα πράγματα, μπορούν να σας καλέσουν απευθείας μέσω του κουμπιού φούσκα ή των κουμπιών που παρέχουμε στην προσθήκη. Θα λάβετε κλήσεις στον αριθμό που προσθέσατε! Στην ουσία μετατρέπει τους επισκέπτες σε πιθανούς πελάτες. Το Προφίλ σας περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες όπως Χάρτη με οδηγίες διαδρομής, Φόρμα επικοινωνίας με όνομα και μήνυμα., προσαρμόσιμα κουμπιά, αυτόματη προπλήρωση μηνύματος, επιλογή διαθεσιμότητας με βάση τη ζώνη ώρας σας.

Επικοινωνήστε με δυνητικούς ΠΕΛΑΤΕΣ

Διεκδικείστε το προφίλ σας και αναπτύξτε το Brand σας. 

” Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή σας στο insurTechGR; Αρκεί να διεκδικήσετε το Προφίλ σας.

Πηγαίνετε στο Δεξί μέρος του Top Menu (Συνδεθείτε) κάντε την εγγραφή σας, αναζητήστε το Επώνυμο σας (Κεφαλαία μικρά και τόνο) και πατήστε Διεκδικήστε αυτό το προφίλ.

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ BRAND ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤO insurTechGR

οφέλη Ενός insurTech Ασφαλιστή

Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές σήμερα πρέπει να έχουν ισχυρή παρουσία στο Digital Marketing για να βρουν νέους πελάτες και να επανα-προσελκύσουν τους υπάρχοντες. Ευτυχώς, το InsurTechGR μπορεί να βοηθήσει Agents και Brokers να πετύχουν σε αυτόν τον τομέα. Αν και πρέπει να καταβάλετε δουλειά για να κατανοήσετε το κοινό σας και να δημιουργήσετε συναρπαστικό περιεχόμενο. Διαφορετικοί τύποι λύσεων InsurTech μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας στο Digital Marketing, να επεκτείνετε την απήχησή σας, να εξατομικεύσετε το μάρκετινγκ και πολλά άλλα. 

Για παράδειγμα, σας προτρέπουμε να δημιουργείτε στο insurTechGR, εύκολα στοχευμένες σελίδες προορισμού, ώστε να μπορείτε να στέλνετε δυνητικούς πελάτες σε πιο σχετικές σελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κλείσετε περισσότερες προσφορές.

Οι λύσεις InsurTechGR μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να παρέχετε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με διάφορους τρόπους. Με τις στοχευμένες σελίδες προορισμού (στα Πλάνα Member Pro & Business Pro) που σας προσφέρουμε, για παράδειγμα, όχι μόνο μπορείτε να συγκεντρώσετε νέους δυνητικούς πελάτες, αλλά και να μοιραστείτε σχετικές πληροφορίες για συγκεκριμένα τμήματα πελατών, αντί να τους κατευθύνετε σε γενικές σελίδες του ιστότοπου σας. 

Το InsurTechGR βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών, επιταχύνοντας τα ερωτήματα των πελατών. Εάν ένας πελάτης έχει μια ερώτηση σχετικά με μία ανάγκη του, για παράδειγμα, (ορισμένες λύσεις InsurTechGR μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη), επικοινωνεί άμεσα μαζί σας. To InsurTechGR μπορεί να βοηθήσει τους Agents και Brokers να βρουν τις σωστές πληροφορίες για να μοιραστούν με τους πελάτες.

Μέσω της καινοτόμου προσέγγισης του insurTechGR στην οπτικοποίηση αιτημάτων ασφάλισης και αποζημίωσης, θα αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στη διαχείριση τους και οι πελάτες σας θα εντυπωσιαστούν και θα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Η πλατφόρμα σας, θα κρατά τους πελάτες ενημερωμένους για την κατάσταση του αιτήματος, απαιτώντας λίγη έως καθόλου προσπάθεια από μέρους τους. Θα το λατρέψουν και θα σας αγαπήσουν.

Με τον τρόπο αυτό θα κόψετε τις περιττές ερωτήσεις κατάστασης, τις κλήσεις και τα email. Οι πελάτες, το support σας και εσείς δεν θα χρειάζεστε συνεχή επικοινωνία γιατί θα ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή!

Ο επιπλέον χρόνος και οι πιο ευχαριστημένοι πελάτες σας θα οδηγήσουν σε περισσότερες συστάσεις. Το insurTechGR θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα!

Θα δώσετε στους πελάτες και στην ομάδα σας προσαρμοσμένους πίνακες εργαλείων που παρουσιάζουν οπτικά την κατάσταση και την πρόοδο του αιτήματος. Λίγα λεπτά μετά τη σύνδεση, όλοι θα γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται τα αιτήματος. Υπολογίζει και ενημερώνει αυτόματα την πρόοδο και το χρονοδιάγραμμα.

Οι νέες εργασίες οι αξιώσεις αποζημίωσης και η υποστήριξη είναι η καρδιά όλων των εργασιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες, να εκχωρήσετε δικαιώματα, να ορίσετε ημερομηνίες λήξης, να ξεκινήσετε επικοινωνία και να διαχειριστείτε εγκρίσεις εγγράφων.

Κεντρική κοινή χρήση αρχείων. Οι πελάτες οι συνεργάτες και η υποστήριξη μπορούν να ανεβάσουν, να ελέγξουν και να εγκρίνουν έγγραφα. Τα μηνύματα επιτρέπουν ερωτήσεις, σχόλια και αιτήματα αναθεώρησης. Όλα απλοποιούν τις ροές εργασίας εγγράφων και διατηρούν όλα σε ένα μέρος.

Οι ασφαλιστικοί πράκτορες μπορούν επίσης να επεκτείνουν τα κανάλια διανομής τους. Οι λύσεις InsurTechGR μπορούν να χρησιμοποιούν API για να επιτρέπουν στους ασφαλιστικούς πράκτορες να παρέχουν δυνατότητες προσφοράς στους ιστότοπούς τους, μέσω email, μέσα στα κοινωνικά κανάλια κ.λπ. Το InsurTechGR μπορεί επίσης να διευκολύνει νέα κανάλια διανομής εκτός της άμεσης σφαίρας του Διαμεσολαβητή. Για παράδειγμα, ένας ασφαλιστικός πράκτορας μπορεί να είναι σε θέση να πουλήσει συμβόλαια μέσω των καναλιών ενός εμπορικού κτηματομεσίτη, όπου ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης θα μπορούσε να συνάψει ένα συμβόλαιο ως μέρος της διαδικασίας μίσθωσης μιας νέας κατοικίας, επιχείρησης κλπ.

 

Οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι Διανομείς, βρίσκουν νέους τρόπους για να αξιοποιήσουν το insurtech και να προσφέρουν στους πελάτες μια εξατομικευμένη εμπειρία. Για το σκοπό αυτό, νέα προϊόντα καλύπτουν νέους κινδύνους και παρέχουν σε περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να καλύπτονται.

Μέσω αυτής της συνεργασίας με το insurTechGR οι επαγγελματίες Ασφαλιστές μπορούν να προσφέρουν προσιτή, προσαρμοσμένη κάλυψη με ευέλικτα σχέδια και υπέροχη εμπειρία στο ταξίδι του πελάτη. Χωρίς την πρόοδο που έχουμε δει στο insurtech τα τελευταία χρόνια, κανένα από αυτά τα οφέλη δεν θα ήταν δυνατό.

Οι ψηφιακοί υποψήφιοι πελάτες αποτελούν συμπλήρωμα των παραδοσιακών δυνητικών πελατών μέσω φυσικής επαφής και telemarketing. Oi ψηφιακοί υποψήφιοi πελάτες, μπορούν να βρουν διαφημίσεις για τo προφίλ σας ή την εταιρεία σας στο διαδίκτυο, να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού για να συζητήσουν την ανάγκη ασφάλισης μαζί σας μέσω ενός εικονικού ραντεβού. Για το σκοπό αυτό, οι Επαγγελματίες μπορούν να αναζητήσουν δυνητικούς πελάτες, μέσω του Επαγγελματικού καταλόγου insurTechGR, για να συνδεθούν με άτομα που επιθυμούν κάλυψη εκείνη τη στιγμή. Η γρήγορη επαφή σας, με αυτούς τους δυνητικούς πελάτες καθιστά πολύ πιο πιθανό να κλείσετε το συμβόλαιο. Στο insurTechGR, ανακαλύψαμε ότι οι Επαγγελματίες Ασφαλιστές που προσεγγίζουν έναν ψηφιακό πελάτη εντός μιας ώρας έχουν 60 φορές περισσότερες πιθανότητες να πουλήσουν ένα συμβόλαιο από ό,τι αυτοί με μεγαλύτερους χρόνους.

Ένα άλλο όφελος για τους insurTech Ασφαλιστές είναι το κόστος. Το κόστος λειτουργίας των παραδοσιακών ασφαλιστών είναι μεγάλο.  Δεδομένου ότι ο ψηφιακός πελάτης, ένα μεγάλο μέρος της επαφής του μαζί σας, το κάνει ο ίδιος, έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση του λειτουργικού κόστους.

Ο κλάδος των ασφαλιστικών τεχνολογιών αναπτύσσετε κάθε χρόνο. Αν και σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα συνεχίσουν να μετασχηματίζουν το μέλλον για το insurtech, μπορούμε να κάνουμε κάποιες εικασίες για το πώς θα μοιάζει αυτό το μέλλον με βάση αυτό που βλέπουμε τώρα.

Παραδείγματα της τρέχουσας κατάστασης της ασφάλισης, όπως η βελτιωμένη αγορά ενός συμβολαίου, ο περισσότερος έλεγχος των λειτουργιών από τους Επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Συμβούλους και οι άμεσα διαθέσιμες πηγές δεδομένων, είναι οι καλύτεροι δείκτες του τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον.

Αρχικά, μία από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις που κατέστη δυνατή από το insurtech είναι η απλοποιημένη ανάληψη του κινδύνου. Οι εφαρμογές, οι πλατφόρμες και τα προϊόντα θέτουν την ανάληψη ως προτεραιότητα για να επηρεάσουν την εμπειρία του πελάτη. Έχοντας αυτό κατά νου, είναι λογικό ότι οι Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι μπορούν να περιμένουν ότι αυτές οι διεργασίες θα γίνουν ακόμη πιο εξορθολογισμένες στο μέλλον.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που μπορούν να αναμένουν, οι Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι να δουν στο μέλλον είναι ο έλεγχος των Γραφείων / Επιχειρήσεων τους. Ακόμη και στα αρχικά της στάδια, το insurtech τους δίνει περισσότερο έλεγχο σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες τους και χάρη στις βελτιώσεις στην υποστήριξη δεδομένων, τον τρόπο παρακολούθησης των δεδομένων τους. Είναι λογικό ότι αυτή η πτυχή του insurtech θα αναπτυχθεί όπως και η τεχνολογία.

Είτε προσφέρει συγκεκριμένες πολιτικές σε ένα δημογραφικό τμήμα πελατών, είτε κάνει βελτιώσεις στις διαδικασίες του Γραφείου / επιχείρησης, οι Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι θα πρέπει να αναμένουν να δουν αύξηση στον έλεγχο που έχουν στην επιχείρησή τους με το insurtech.

01

Ενίσχυση επωνυμίας:

Η επωνυμία σας πρέπει να είναι παρόμοια σε κάθε σημείο επαφής με τον πελάτη. Δεν είναι διαφορετικό με τις σελίδες παρότρυνσης για δράση. Βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα και το σχέδιο της επωνυμίας σας αντικατοπτρίζονται στη σελίδα για να διασφαλίσετε ότι η διαδρομή του πελάτη είναι όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη.

02

Μια ισχυρή παρότρυνση για δράση:

Παρόλο που μπορεί να μην πιστεύετε ότι μια σελίδα παρότρυνσης για δράση θα απαιτούσε σκληρή πώληση, μπορείτε πραγματικά να ενσωματώσετε πολλά «ρωτήματα» πελατών σε αυτήν. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από τους χρήστες να συμπληρώσουν μια έρευνα, να εξερευνήσουν περισσότερο τον ιστότοπό σας, να εγγραφούν σε μια λίστα ή εικονική εκδήλωση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια πιστεύετε ότι έχει νόημα για το κοινό σας.

03

Κοινωνική απόδειξη:

Σίγουρα, βλέποντας το προφίλ σας, οι επισκέπτες έκαναν μία ενέργεια, αλλά μπορεί να μην είναι ακόμα πελάτης σας. Η παροχή μαρτυριών πελατών και κριτικών στη σελίδα σας βοηθά να καθησυχάσετε τους χρήστες ότι πήραν μια έξυπνη απόφαση και ότι πρέπει να συνεχίσουν να εξερευνούν την επωνυμία σας.

04

Κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Μια σελίδα καταχώρισης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ενθαρρύνετε δυνητικούς πελάτες να διαδώσουν το Brand σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ζητήστε τους να μοιράζονται το περιεχόμενό σας και να τους διευκολύνετε, συμπεριλαμβάνοντας εικονίδια κοινοποίησης κοινωνικών δικτύων.

Ας γίνουμε δημιουργικοί

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Mailchimp.

Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

You can update your preferences or unsubscribe

insurTechGR: Ένας Κόμβος Διασύνδεσης & Καινοτομίας Πελατών Ασφαλιστών

© 2024 All Rights Reserved.