Τι
image
 • imageFinancial Planning
 • Αγροτικές ασφαλίσεις
 • Απαγωγές & Λύτρα
 • Ασφάλιση Drones
 • Ασφάλιση Έργου & Κατασκευαστικών κινδύνων
 • Ασφάλιση Έργων Τέχνης
 • Ασφάλιση Αεροσκαφών
 • Ασφάλιση Αλόγων κούρσας & Ιππικών Ομίλων
 • Ασφάλιση Αποταμίευσης & Σύνταξης
 • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Πλοιοκτήτη-P&I
 • Ασφάλιση Ατυχημάτων
 • Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης
 • Ασφάλιση Επιχειρηματικής Περιουσίας
 • Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης
 • Ασφάλιση Ζωής
 • Ασφάλιση Κυβερνοεπιθέσεων
 • imageΑσφάλιση Μεταφερόμενου Φορτίου
 • Ασφάλιση Μηχανικών Βλαβών
 • Ασφάλιση Νομικής Προστασίας
 • Ασφάλιση Πιστώσεων
 • Ασφάλιση Πληρωμάτων Πλοίων
 • Ασφάλιση Πνευματικής Ιδιοκτησίας
 • Ασφάλιση Προϊόντων
 • Ασφάλιση Σιδηροδρομικών οχημάτων
 • Ασφάλιση Σκαφών / Πλοίων
 • Ασφάλιση Υγείας
 • imageΑσφάλιση Φορτηγών
 • Ασφάλιση Χερσαίων οχημάτων / Αυτοκινήτων
 • Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών
 • Εγγυήσεις
 • Εξαγορές & Συγχωνεύσεις
 • Λιμένων, Μαρίνων, Ναυπηγοεπισκευαστικών κ Ναυτιλιακών
 • Ομαδικές Ασφαλίσεις
 • Περιβάλλον & Ανανεώσιμες πηγές
 • Πυρκαγιά και Λοιπές ζημιές Περιουσίας Ιδιωτών
 • Συνέδρια – Εκθέσεις – Εκδηλώσεις
 • Ταξιδιωτική Ασφάλιση
 • imageΦορτίων & αποθηκών
 • Φωτοβολταϊκά & Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Που
image
image

Αίτηση Εγγραφής Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή

Αίτηση Εγγραφής Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Όνομα & Επώνυμο
Επιλέξτε ένα από τα 3 διαθέσιμα Πλάνα. Εφ' όσον επιλέξετε Πλάνο επί πληρωμή θα λάβετε ένα e-mail με οδηγίες. Για ειδικές ομάδες, Συλλόγους, Εταιρείες κλπ διατίθενται τα 3 Πλάνα Begginers Με 90 ημέρες Δωρεάν δοκιμής
Διεύθυνση Εργασίας
Αναγράφετε η Διεύθυνση στην οποία μπορείτε να δεχθείτε έναν πελάτη (ακόμη και αν αυτή είναι η οικία σας)

Στοιχεία Επιχείρισης

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και επιθυμείτε να καταχωρηθεί / Διαφημιστεί και αυτή, συμπληρώστε τα στοιχεία της. Εάν είστε πράκτορας Αποκλειστικής Συνεργασίας μπορείτε να Συμπληρώσετε τα στοιχεία του Υποκαταστήματος της Ασφαλιστικής εταιρείας. Εάν είστε ανεξάρτητος πράκτορας και έχετε γραφείο σε κάποια επιχείρηση ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, μπορείτε να την καταχωρίσετε.
Ο Διακριτικός τίτλος που εμφανίζετε η επιχείρηση στο Διαδίκτυο
Η Επωνυμία που έχετε δηλώσει στην Έναρξη της Επιχείρησης
π.χ. Ατομική Επιχείρηση, Ο.Ε., Ε.Ε., Ι.Κ.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε.
Διεύθυνση Επιχείρησης
Αναγράφετε η Διεύθυνση της επιχείρησης Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, στην οποία μπορείτε να δεχθείτε έναν πελάτη.

Ωράριο λειτουργίας

π.χ. (9.:00 - 17:00) ή (9¨00 - 13¨00 & 17¨00 - 20:00) ή 24/7
Σε περίπτωση που στον χώρο σας μπορούν να προσέλθουν Άτομα με ειδικές ανάγκες ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ

02. Στοιχεία επικοινωνίας

Όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στο σύνδεσμο Whatsapp , ο παραπάνω αριθμός τηλεφώνου θα συνδεθεί με το Whatsapp API . Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να στείλουν το πρώτο μήνυμα στους κατόχους της καταχώρισης. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια νέα σελίδα…
Ο Επισκέπτης πριν επικοινωνήσει μαζί σας, θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερα για εσάς. Μια καλή ιστοσελίδα μπορεί να βοηθήσει.

03. Social

Η σελίδα του προσωπικού σου προφίλ
Η Επαγγελματική σου σελίδα
Η σελίδα του προσωπικού σου προφίλ
Η Επαγγελματική σου σελίδα
Η διεύθυνση URL του καναλιού σας στο YouTube ως σύνδεσμος κοινωνικής δικτύωσης
Έχετε κάποιο συγκεκριμένο βίντεο στο Youtube; Θέλετε να κάνετε κοινή χρήση στη σελίδα της επιχείρησης

04. Επαγγελματικές Πληροφορίες

Εξειδίκευση

Προσοχή: Σίγουρα σαν επαγγελματίας μπορείτε ν' αναλάβετε κάθε κλάδο ασφάλισης. Αυτό που θέλουμε από εσάς, είναι να μας πείτε τους κλάδους / προϊόντα στα οποία είστε EXPERT. Επιλέξτε λοιπόν μέχρι 5 κατηγορίες. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταγράψουμε τις πρώτες αλφαβητικά.
Θα εμφανίζεται πρώτη στο προφίλ σας. (Προσοχή θα αναφέρετε μόνο μία)
(Κατηγορία)

Συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες

Προσοχή: Σίγουρα σαν επαγγελματίας έχετε συνεργασίες όπου μπορείτε ν' καταχωρίσετε εργασίες σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτό που θέλουμε από εσάς, είναι να μας σημειώσετε αυτές που έχουν πάνω από το 10% τις συνολικής παραγωγής σας.
(Χαρακτηριστικό)
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μπορεί να είναι η τιμή, ο σχεδιασμός, η θέση που κατέχει η εταιρεία στην αγορά, η προτίμηση του κοινού για το εμπορικό σήμα, η ανησυχία της εταιρείας για το περιβάλλον, η απόδοση της ομάδας κ.λπ. Ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πηγάζει από μια βασική επιχειρηματική ικανότητα, που αποκτάς στον κλάδο σας. Αλλά για να γίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, είναι απαραίτητο να την ασκείτε καλύτερα από τους ανταγωνιστές σας. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : https://el.economy-pedia.com/11040714-competitive-advantage
Θ’ αναφέρουμε και θα εξηγήσουμε τι σας κάνει μοναδικούς. Αλλά για να τραβήξετε σήμερα την προσοχή του επισκέπτη, αυτό θα πρέπει να γίνει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το μοναδικό σας πλεονέκτημα πρέπει να πληροί 2 κριτήρια: Πρέπει να είστε σε θέση να το περιγράψετε με απλούς και σαφείς όρους. Χωρίς ορολογία ή τεχνικές εξηγήσεις. Το μοναδικό σας πλεονέκτημα πρέπει να είναι κάτι που θέλει ο δυνητικός πελάτης. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : https://instech.gr/2023/05/26/unique-advantage/

Σχετικά μ' εσάς

max 250 χαρακτήρες
max 135 χαρακτήρες (Η Meta-περιγραφή συνοψίζει το περιεχόμενο μιας σελίδας και το παρουσιάζει στους χρήστες στα αποτελέσματα αναζήτησης. Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πιθανότατα θα δουν οι άνθρωποι όταν αναζητούν κάτι, επομένως η βελτιστοποίησή του είναι ζωτικής σημασίας για το SEO. Είναι η ευκαιρία σας να πείσετε τους χρήστες να κάνουν κλικ στο αποτέλεσμά σας)

05. Image Galery

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Επιλέξτε εικόνες (max 3 και έως 2ΜΒ ) για να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας (πχ φωτογραφίες χώρου κλπ) στο διαδίκτυο. Θα πρέπει να έχετε τα δικαιώματα ανάρτησης. Εικόνες όπως png, gif, jpg
Click or drag a file to this area to upload.
Αφορά την δικιά σας ή την συνεργαζόμενη επιχείρηση (Νομικό πρόσωπο ή όχι), τα στοιχεία της οποίας μας έχετε δώσει πιο πάνω. Η καταχώριση αυτή έχει κόστος 50,00 euro. Αν υπάρχει ήδη καταχωρημένη δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. θα σας συνδέσουμε αυτόματα Δωρεάν. Επιλέξτε εικόνα (max 2MB 300 Χ 100 pixel). Εικόνες όπως png, gif, jpg
Click or drag a file to this area to upload.
Επιλέξτε μία δικιά σας προσωπογραφία (max 2ΜΒ 500 Χ 500 pixel). Εικόνες όπως png, gif, jpg

06. Ειδικές Πληροφορίες

Οι ειδικές πληροφορίες είναι στο μενού της ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.
Μέλος, Εταίρος κλπ
Κλαδική Εκπαίδευση
Πιστοποίηση ISO 9001
Ραντεβού Βιντεοκλήσης
Οι millenium και οι Gen Z χρησιμοποιούν πολύ τα ραντεβού Βιντεοκλήσης. Εσείς ποιες πλατφόρμες χρησιμοποιείτε;
Οι επισκέπτες ανησυχούν για τα προσωπικά τους δεδομένα. Τα ασφαλιστικά γραφεία έχουν μεγάλο όγκο, ακόμη και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και θέλουν να γνωρίζουν πως λειτουργείτε.
Εάν έχετε προσαρμοστεί σύμφωνα με την ΑΠΔΠΧ περιγράψτε

07. Ενότητα Συχνές Ερωτήσεις Πελατών

Η Ενότητα αυτή θα πρέπει να σχετίζεται με την Βασική Εξειδίκευσή σας και έχει τίτλο στην σελίδα σας, "Μερικά πράγματα που θέλετε να μάθετε και να καταλάβετε"
π.χ. Πώς Η Ασφάλιση Ζωής Δημιουργεί Μια Άμεση Περιουσία;;
π.χ. Όταν αγοράζετε ασφάλεια ζωής, το Ασφάλισμα (Κεφάλαιο που έχετε ορίσει) είναι διαθέσιμο στον δικαιούχο μετά την πληρωμή του πρώτου ασφαλίστρου. Αυτό σημαίνει ότι αν σας συμβεί κάτι, ο δικαιούχος σας μπορεί να πάρει χρήματα αμέσως. Μερικές φορές, ίσως είναι καλή ιδέα να αναφέρετε ένα συγκεκριμένο άτομο ως δικαιούχο. και όχι γενικά τους "Νόμιμους Κληρονόμους"
π.χ. Ποιος τύπος Ασφάλισης Ζωής είναι ο καλύτερος;;
π.χ. Δεν υπάρχει ενιαίος «καλύτερος» τύπος ασφάλισης ζωής. Το καλύτερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για εσάς θα εξαρτηθεί από τις ατομικές σας ανάγκες και περιστάσεις. Καλύτερα θα ήταν να μιλήσουμε διαζώσης ή με βιντεοκλήση για να σας βοηθήσω να προσδιορίσετε ποιος τύπος συμβολαίου είναι καλύτερος για εσάς.
π.χ. Είναι Σταθερά Τα Ασφάλιστρα Ζωής;
π.χ. Ναι. Ο όρος ασφάλιστρα ζωής θα παραμείνει ο ίδιος για τη συγκεκριμένη περίοδο ασφάλιση (εφόσον και το αρχικό ασφαλιζόμενο κεφάλαιο παραμένει και αυτό σταθερό)
π.χ. Τι είναι η Ασφάλεια Ζωής και πώς λειτουργεί;
π.χ. Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής είναι μια σύμβαση με μια ασφαλιστική εταιρεία. Η ασφαλιστική εταιρεία έκδοσης καταβάλλει εφάπαξ επίδομα θανάτου στους δικαιούχους σας σε αντάλλαγμα για μια σειρά πληρωμών ασφαλίστρων. Το θέμα της ασφάλισης ζωής είναι η οικονομική προστασία των κατονομαζόμενων δικαιούχων μετά τον θάνατο του ασφαλισμένου. Εάν είστε γονέας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το ποσό κάλυψης θα καλύπτει τα καθημερινά έξοδα διαβίωσης, θα εξοφλήσει τυχόν πληρωμές χρέους και θα υποστηρίξει πρόσθετες οικονομικές ανάγκες στο μέλλον. Η ασφάλεια ζωής είναι ένα δίχτυ οικονομικής ασφάλειας.

Αποδοχή

Κατανοώ ότι αυτή η αίτηση είναι για αποδοχή μόνο για την περίοδο που Συμφωνούμε βάσει του Pricing Plan που έχω επιλέξει. Δηλώνω ρητά ότι έχω διαβάσει την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Συμφωνώ ότι δεσμεύομαι από τους κανονισμούς του insurTechGR σχετικά με τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και τις προϋποθέσεις καταχώρισης. Βεβαιώνω ότι αυτές οι πληροφορίες είναι πλήρεις και ακριβείς. Κατανοώ ότι η υποβολή ψευδών ή δόλιων δηλώσεων εντός αυτής της δήλωσης αίτησης, επαγγελματικών αδειών ή στοιχείων δραστηριότητας, θα οδηγήσει σε πειθαρχικά μέτρα, άρνηση εισδοχής και ακύρωση της συνδρομής που αποκτήθηκε. Εάν γίνω δεκτός, συμφωνώ να συμμορφώνομαι με τις πολιτικές του insurTechGR και τους κανόνες και κανονισμούς της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και τις οδηγίες της ΑΠΔΠΧ σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Εάν οποιαδήποτε πληροφορία αλλάξει κατά την διάρκεια της συνεργασίας μου με το insurTechGR, θα ενημερώσω το αρμόδιο τμήμα ή θα το στείλω μέσω της σελίδας επικοινωνίας.
Συμφωνία όρων χρήσης
Clear Signature

Μόλις λάβουμε το αίτημα σας ένας Συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Εφ' όσον επιλέξετε πρόγραμμα επί πληρωμή θα σας σταλεί ένα e-mail με οδηγίες. Κατόπιν για να αποκτήσετε τον έλεγχο θα πρέπει να κάνετε εγγραφή για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου σας.