Πολλάτος Δημήτρης

Πολλάτος Δημήτρης

Πολλάτος Δημήτρης

“Ο Εξειδικευμένος Σύμβουλος στις ασφαλιστικές Λύσεις”

Η λεπτομερής ανάλυση αναγκών με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη ώστε να υπάρχει η διασφάλιση της σωστής επιλογής ασφάλισης, η υποστήριξη και φροντίδα μετά την επιλογή του ασφαλιστικού προγράμματος και η πολυετής εμπειρία στην διαχείριση των αποζημιώσεων.

Καλώς ήλθατε

Χαίρομαι που σας γνωρίζω

Ασφαλιστείτε γι' αυτό ακριβώς που χρειάζεστε

Θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε το συμβόλαιο σας,
χωρίς περιττό κόστος και εκπλήξεις,
την ώρα της αποζημίωσης

Ψάχνετε ν' ασφαλιστείτε ;

Λεπτομέρειες που πρέπει να σας ενημερώσουμε πριν την Ασφάλιση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την ασφάλιση μόνο όταν έχει συμβεί απώλεια, πρόβλημα υγείας, ατύχημα η ζημιά στην περιουσία. Αυτή είναι η περίοδος που χρειάζεστε περισσότερο οικονομική βοήθεια. Η ασφαλιστική σας εταιρεία θα πρέπει να σας βοηθήσει να λάβετε την αποζημίωση που έχετε συμφωνήσει και να αποκαταστήσετε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

Άλλωστε για αυτό τους πληρώνετε.

Πολλάτος Δημήτρης

Η ασφάλιση μπορεί να είναι περίπλοκη, αλλά είναι σημαντική – πολύ σημαντική για να την αγνοήσουμε. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να σημαίνει άγχος, σύγχυση και πονοκέφαλο καθώς προσπαθούν να συγκρίνουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και να επιλέξουν τη σωστή κάλυψη. Εάν έρθει η ώρα να υποβάλετε μια αξίωση αποζημίωσης, η ανησυχία μπορεί να πλημμυρίσει ξανά: τι γίνεται αν δεν έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να ανακτήσετε την απώλειά σας;

Ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός πράκτορας φορά πολλά καπέλα – μπορεί να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις, την εμπειρία και τη διορατικότητά του για να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία ασφάλισης.

Υπάρχουν πολλές ασφαλιστικές εταιρείες και μια μεγάλη ποικιλία καλύψεων εκεί έξω. Εάν αναζητάτε διευκρίνιση, ίσως θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε μέσω  ενός ανεξάρτητου ασφαλιστικού πράκτορα  (που εκπροσωπεί πολλές ασφαλιστικές εταιρείες) αντί να κάνετε απευθείας αγορές στο διαδίκτυο

Δεν χρειάζεστε ασφάλιση για γεγονότα που δεν θα επιβαρύνουν σοβαρά τα οικονομικά σας. Ξεκινήστε με κάποιες από τις τις βασικές σας ανάγκες που εσείς θα επιλέξετε ( όπως, σύνταξη, υγεία, εισόδημα, σπίτι, αυτοκίνητο, επιχείρηση κλπ) και στη συνέχεια προσπαθήστε να συμπεριλάβετε άλλες ανάγκες. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε κάλυψη αργότερα για κάτι, εάν αλλάξετε γνώμη. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο και να μεγιστοποιήσετε τις αποταμιεύσεις σας αγοράζοντας ασφάλεια που ταιριάζει στις ανάγκες σας σήμερα.

Κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο απαριθμεί κινδύνους που δεν καλύπτονται, γνωστοί ως «εξαιρέσεις». Ζητήστε από τον ασφαλιστικό σας πάροχο να εξηγήσει εξαρχής τις εξαιρέσεις στο συμβόλαιό σας, κάτι που θα σας γλιτώσει από το άγχος και την απογοήτευση να τις ανακαλύψετε  αφού  υποστείτε ζημιά ή απώλεια.

Μπορεί να έχει αξία η ομαδοποίηση πολλών συμβολαίων με έναν ασφαλιστικό φορέα. Αν θέλετε να ασφαλίσετε πολλά οχήματα ή να αποκτήσετε πολλαπλούς τύπους επιχειρηματικής ασφάλισης (όπως ευθύνη, περιουσία και  κίνδυνος στον κυβερνοχώρο ), τότε ίσως θέλετε να βρείτε έναν μεμονωμένο πάροχο ασφάλισης που να μεταφέρει πολλά προϊόντα — μπορεί να σας προσφέρει εκπτώσεις πολλαπλών συμβολαίων ή προγράμματα επιβράβευσης.

Καθώς οι ανάγκες σας εξελίσσονται, το ίδιο θα εξελίσσεται και το ασφαλιστήριό σας. Ίσως έχετε αγοράσει ένα νέο όχημα από τότε που πήρατε ασφάλιση αυτοκινήτου για το κύριο όχημά σας ή ίσως ξεκινήσατε να λειτουργείτε μια  μικρή επιχείρηση  έξω από το σπίτι σας. Όταν κάνετε μια αλλαγή,  είναι σημαντικό να εξετάσετε εάν η πολιτική σας πρέπει να προσαρμοστεί σε νέα ανοίγματα κινδύνου . Διατηρήστε επαφή με τον ασφαλιστικό σας πράκτορα για να παρακολουθείτε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Η ομάδα του γραφείου μας μπορεί να παρέχει πολύ περισσότερα από ένα έγγραφο συμβολαίου. Οι ειδικοί στη διαχείριση κινδύνων και οι έμπειροι άνθρωποι της υποστήριξης ανταποκρίνονται άμεσα στις αξιώσεις αποζημίωσης. Αυτό και μόνο κάνει την διαφορά μεταξύ της βασικής κάλυψης και ενός ολοκληρωμένου συστήματος υποστήριξης. Αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε την ασφαλιστική μας ομάδα τώρα, ώστε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας είναι καλή.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Λάβετε μια προσφορά τώρα, ή καλέστε μας στο +302109935612

Ελάτε να γνωριστούμε

“Τάμπα 47, Ηλιούπολη 163 42”

Support Ιδιωτών
Support Επιχειρήσεων

Η δουλειά μας εμπνέει χαμόγελα

Τα Πρόσωπα πίσω από την επιτυχία μας

“Σας βοηθάμε να ανακαλύψετε τις πραγματικές ανάγκες σας και να δημιουργήσετε απερίσπαστοι την αξία που ονειρεύεστε για εσάς, την οικογένεια σας ή την επιχείρηση σας, μέσα από ποιοτικές υπηρεσίες & εξειδικευμένες λύσεις.”

Η Σελίδα μας στο Facebook

Ασφάλιση Υγείας

Αν αναζητάτε την καλύτερη ασφάλεια υγείας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.
Οι επιλογές στην ιδιωτική ασφάλιση είναι σίγουρα πολλές. Όμως, το καλύτερο πρόγραμμα για την ασφάλιση υγείας είναι εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και δυνατότητες του καθενός.

Προσβαση Α.Μ.Ε.Α.

Το γραφείο μας διαθέτει πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α.

Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό

Αριθμός Μητρώου Επιμελητήριο.

Δεν έχει δηλωθεί

Προσαρμογή στην IDD - Οδηγία της ΕΕ για την πώληση Ασφαλιστικών προϊόντων (Ν. 4583/2018).

Το Γραφείο μας εφαρμόζει απόλυτα την IDD

Προσαρμογή στον GDPR – Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (Ν. 4624/2019)

Το Γραφείο μας είναι στην φάση προσαρμογής του στον GDPR

Ιστοσελίδα

Το Γραφείο μας δεν διαθέτει.

Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό

YouTube Channel

Το Γραφείο μας δεν διαθέτει

FaceBook

Το Γραφείο μας διαθέτει.

Poimandris

Linkedin

Το γραφείο μας δεν διαθέτει

Ραντεβού Βιντεοκλήσης

Το γραφείο μας διαθέτει.

Teams
Zoom
Webex
Google

Chat & Επικοινωνία

Το γραφείο μας δεν διαθέτει

Αποποίηση ευθυνών

“Ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Σύμβουλος δεν μας έχει πιστοποιήσει τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στο προφίλ του. Μέσω του Ενιαίου Σημείου Πληροφόρησης Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών μπορείτε να ελέγξετε οι ίδιοι τα στοιχεία του,

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ, ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα

Η άριστη τεχνογνωσία των ασφαλιστικών προγραμμάτων και των όρων τους

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με την ασφαλιστική αγορά

Share this post with your friends

Επιβεβαιωμένα Μέλη της Κοινότητας