Τι
image
 • imageFinancial Planning
 • Αγροτικές ασφαλίσεις
 • Απαγωγές & Λύτρα
 • Ασφάλιση Drones
 • Ασφάλιση Έργου & Κατασκευαστικών κινδύνων
 • Ασφάλιση Έργων Τέχνης
 • Ασφάλιση Αεροσκαφών
 • Ασφάλιση Αλόγων κούρσας & Ιππικών Ομίλων
 • Ασφάλιση Αποταμίευσης & Σύνταξης
 • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Πλοιοκτήτη-P&I
 • Ασφάλιση Ατυχημάτων
 • Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης
 • Ασφάλιση Επιχειρηματικής Περιουσίας
 • Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης
 • Ασφάλιση Ζωής
 • Ασφάλιση Κυβερνοεπιθέσεων
 • imageΑσφάλιση Μεταφερόμενου Φορτίου
 • Ασφάλιση Μηχανικών Βλαβών
 • Ασφάλιση Νομικής Προστασίας
 • Ασφάλιση Πιστώσεων
 • Ασφάλιση Πληρωμάτων Πλοίων
 • Ασφάλιση Πνευματικής Ιδιοκτησίας
 • Ασφάλιση Προϊόντων
 • Ασφάλιση Σιδηροδρομικών οχημάτων
 • Ασφάλιση Σκαφών / Πλοίων
 • Ασφάλιση Υγείας
 • imageΑσφάλιση Φορτηγών
 • Ασφάλιση Χερσαίων οχημάτων / Αυτοκινήτων
 • Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών
 • Εγγυήσεις
 • Εξαγορές & Συγχωνεύσεις
 • Λιμένων, Μαρίνων, Ναυπηγοεπισκευαστικών κ Ναυτιλιακών
 • Ομαδικές Ασφαλίσεις
 • Περιβάλλον & Ανανεώσιμες πηγές
 • Πυρκαγιά και Λοιπές ζημιές Περιουσίας Ιδιωτών
 • Συνέδρια – Εκθέσεις – Εκδηλώσεις
 • Ταξιδιωτική Ασφάλιση
 • imageΦορτίων & αποθηκών
 • Φωτοβολταϊκά & Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Που
image
image

ΚΟΜΒΟΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Με το insurTechGR
η ψηφιακή σας παρουσία
θ' απογειωθεί

Συχνά οι πιο απλές αλλαγές μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε. Εάν θέλετε πραγματικά να κατακτήσετε την επιτυχία, δουλέψτε με σχέδιο, πάθος και οργάνωση.

“Κανένας σύμβουλος επιχειρήσεων, κανένας μέντορας δεν μπορεί να σας βοηθήσει αν δεν είσαστε προσηλωμένοι στο στόχο σας.”

Πλεονεκτήματα του insurTech ασφαλιστή

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ & ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ insurtech.

Ο Εξειδικευμένος insurTech Επενδυτής

Πιστεύουμε ότι η ασφάλιση και η τεχνολογία μπορούν να μεταμορφώσουν την κοινωνία. Ωστόσο, ο ασφαλιστικός τομέας δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τον αναδυόμενο ρόλο του ως παράγοντας και προστάτης των τομέων υψηλής ανάπτυξης.
Δημιουργήσαμε ένα μέρος όπου οι Επισκέπτες & οι Ασφαλιστές μπορούν να οικοδομήσουν βιώσιμες συνεργασίες μέσα από το Οικοσύστημα του insurTechGR με ρυθμιστικές αρχές και συνεπενδυτές. Όλα αυτά ενώ εξακολουθούν να διαμορφώνουν τις ιδέες τους.
Πλεονεκτήματα του insurTech ασφαλιστή

ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ

Εστιάστε στο Μέλλον

Δημιουργήσαμε λοιπόν έναν Κόμβο Διασύνδεσης, όπου δυνητικοί πελάτες ανάλογα με την ανάγκη και την τοποθεσία τους, θ’ αναζητούν εξειδικευμένους επαγγελματίες (βάσει χαρακτηριστικών) για να επικοινωνήσουν μαζί σας (με e-mail, με φόρμα επικοινωνίας, δια ζώσης, με βιντεοκλήση κλπ) Στο τέλος θα κληθούν να γράψουν την κριτική τους, γι’ αυτήν την επικοινωνία.

Στο link θα βρειτε την αίτηση για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας, στον Κόμβο Διασύνδεσης & Καινοτομίας, για την δημιουργία ενός επαγγελματικού προφίλ 

Τέλος εγγραφείτε για να μπορέσετε το προφίλ σας (Δείτε αν είναι ήδη καταχωρημένο  με στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο), ή διαγράψτε το 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Αναπτύξτε το Brand σας

Οι Κλαδικοί διαδικτυακοί κόμβοι διασύνδεσης όπως το insurTechGR είναι ιστότοποι που προσφέρουν σε βάθος πληροφορίες για Επαγγελματίες Ασφαλιστές, Επιχειρήσεις Διαμεσολάβησης και Ασφαλιστικές εταιρείες. Το κάνουν με βάση συγκεκριμένη επιχειρηματική κατηγορία. 

Οποιοσδήποτε μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες Δικές σας ή της Επιχείρησης που συνεργάζεστε στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια θα έρθει αμέσως σε επαφή,

τηλεφωνικά

με email ζητώντας προσφορά

με ραντεβού Βιντεοκλήσης

με μετάβαση στην ιστοσελίδα σας

με μετάβαση στην σελίδα σας social μέσω chat κλπ

Η ψηφιακή εποχή βρίσκεται σε ανοδική τάση. Οι Επαγγελματίες Ασφαλιστές όλο και περισσότερο θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη τους σε παγκόσμιο επίπεδο στο εγγύς μέλλον. Η ζήτηση για κλαδικούς καταλόγους Διαδικτύου αυξάνεται. Οι Δυνητικοί πελάτες μπορούν πιο εύκολα να εντοπίσουν υπηρεσίες και προϊόντα στις περιοχές τους μέσω διαδικτυακών καταλόγων.

Ο Κόμβος διασύνδεσης insurTechGR προσφέρει μεγάλα οφέλη σε Εξειδικευμένους Επαγγελματίες Ασφαλιστές / επιχειρήσεις διαμεσολάβησης που θέλουν να αναπτυχθούν Ψηφιακά και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη τους.  Ένας Επαγγελματίας Διαμεσολαβητής μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ηλεκτρονικό κατάλογο μας για να βρει νέους δυνητικούς πελάτες.

Οι άνθρωποι τείνουν να αναζητούν τα στοιχεία του Επαγγελματία Ασφαλιστή ή της επιχείρησης που συνεργάζεται, όταν θέλουν να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Αυτός είναι ο λόγος που οι διαδικτυακοί κατάλογοι απαριθμούν τα προφίλ των Επαγγελματιών.

Κάθε καταχώριση περιλαμβάνει ζωτικής σημασίας πληροφορίες για κάθε Επαγγελματία και την συνεργαζόμενη επιχείρηση του. Οι λεπτομέρειες βοηθούν τους υποψήφιους πελάτες να μάθουν περισσότερα για εσάς.

Η διαθεσιμότητα αυτών των πληροφοριών βοηθά στη δημιουργία προφίλ και δυνητικών πελατών. Παράλληλα μπορείτε να παρακολουθείτε τις ανάγκες και τα σχόλια των πελατών σας. Οι κριτικές σας βοηθούν να παρέχετε καλύτερη εξυπηρέτηση πελάτη.

Οι διαδικτυακοί κατάλογοι διευκολύνουν την πρόσβαση σε πληροφορίες, χάρη στις υπηρεσίες καταλόγου για προϊόντα / υπηρεσίες,  και πολλά άλλα που θα δείτε στην πορεία. Οι Επαγγελματίες της Ασφάλισης και οι επιχειρήσεις τους εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Οι διαδικτυακοί κατάλογοι διευκολύνουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Δεν χρειάζεται να τηλεφωνούν ή να επισκέπτονται κάθε επιχείρηση σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Πολλοί πελάτες (κυρίως millennials και Gen z) και οι επιχειρήσεις προτιμούν περισσότερο τους διαδικτυακούς καταλόγους. Υπάρχει μια σημαντική ανοδική τάση καθώς αυξάνεται η ευαισθητοποίηση.

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί κατάλογοι στο Διαδίκτυο. Ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει με ευκολία. Κάθε επιχείρηση έχει μια θέση στο διαδίκτυο.

Η προσφορά σχετικών λεπτομερειών διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην επιχείρησή σας.

Οι καταναλωτές έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με εταιρείες μέσω μιας υπηρεσίας καταλόγου.

Η επιχείρησή σας αποκτά άμεση βάση στην περιοχή της όταν είναι online. Η εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες του Επαγγελματία ασφαλιστή ή της συνεργαζόμενης επιχείρησης του μέσω μιας υπηρεσίας καταλόγου παραμένει το κλειδί.

Παρακολουθούνται από τον υπεύθυνο  σύνταξης του insurTechGR χωρίς εσείς να ασχολείστε ιδιαίτερα. Απλά βλέπετε τα αναλυτικά στοιχεία από τον δικό σας πίνακα ελέγχου μέσα στον κατάλογο. Με τέτοιου είδους δεδομένα, μπορείτε τώρα να παρακολουθείτε πιο προσεκτικά τις δραστηριοτήτων σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αποφασίσετε τι λειτουργεί όσον αφορά την προσέλκυση νέων πελατών.

Αυτή η εις βάθος παρακολούθηση των αναλυτικών στοιχείων είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί μόνο καθώς η συνεργασία σας με το insurTechGR αναπτύσσεται περαιτέρω. Αυτός ο πλούτος δεδομένων και η παρακολούθηση που παρέχουμε, είναι απλώς ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο βελτιώνουμε την εμπειρία του Επαγγελματία Ασφαλιστή.

Υπάρχουν πολλοί πλέον που προτιμούν ένα Σούπερ Μάρκετ  να ψωνίζουν. Μερικοί αγοραστές είναι άκαμπτοι. Κάποιοι δεν θα μεταβούν σε άλλο Σούπερ Μάρκετ εκτός αν υπάρχει κάτι μοναδικό σε αυτό.

Ομοίως, οι διαδικτυακοί κατάλογοι είναι Σούπερ Μάρκετ.

Έχοντας λοιπόν στο νου σας τους νέους πελάτες, τι θα κάνετε;

Απλά!

Επωφεληθείτε από όλους τους διαδικτυακούς καταλόγους που προσφέρουν δωρεάν καταχωρίσεις. Είναι μια στρατηγική που θα παρουσιάσει το γραφείο ή την επιχείρησή σας σε περισσότερους αγοραστές.

Το insurTechGR είναι ένας τέτοιος κατάλογος. Προχωρεί πέρα ​​από τη δωρεάν καταχώριση για να σας προσφέρει νέες εμπειρίες.

Εγγραφείτε τώρα για να ανακαλύψετε περισσότερα και να καταχωρίσετε την επιχείρησή σας, το link όπου θα βρείτε την αίτηση για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας

Μιλώντας για δεδομένα, η ψηφιακή επικοινωνία μέσω του insurTechGR σημαίνει περισσότερες δυνατότητες παρακολούθησης μετρήσεων από εσάς από τον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου. Κάθε κλήση, αλληλεπίδραση πελάτη και επαφής που πραγματοποιείται  μπορούν να παρακολουθούνται από εσάς. Με τέτοιου είδους δεδομένα, μπορείτε τώρα να παρακολουθείτε πιο προσεκτικά τις δραστηριότητες σας. Ως αποτέλεσμα έχει, να μπορείτε να αποφασίσετε τι λειτουργεί και τι απαιτεί την σύνταξη νέας στρατηγικής και την προσέγγιση πελατών.

Αυτό το βάθος παρακολούθησης των λογαριασμών προφίλ είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί καθώς το insurTechGR αναπτύσσεται περαιτέρω. Αυτός ο πλούτος δεδομένων και η παρακολούθηση που παρέχει, είναι απλώς ένα άλλο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο βελτιώνουμε την εμπειρία του πελάτη και την δικιά σας.

Ως Επαγγελματίας Ασφαλιστής, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας είναι σίγουροι για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό σας. Θέλετε να ξέρουν ότι έχετε την απαιτούμενη άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και ότι είστε αξιόπιστος.

Όταν κάποιος κάνει μια απλή αναζήτηση για “Ασφάλιση κατοικίας” στην περιοχή του, τα κορυφαία αποτελέσματά του, μπορεί να μην είναι οι καλύτερες επιλογές για αυτόν. Θα πρέπει να δεί ποιο είναι το Ανταγωνιστικό σας ή ακόμη καλύτερα ποιό είναι το μοναδικό σας Πλεονέκτημα. 

Μια λίστα καταλόγου όπως το insurTechGR συμβάλλει στην αύξηση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης στους πιθανούς πελάτες, κατευθύνοντάς τους από μια αξιόπιστη πηγή (όπως η Google) απευθείας στη σελίδα ή τον ιστότοπο σας. Εκεί θα μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες/προϊόντα που προσφέρετε. και το κόστος τους (αν είναι εφικτό).

Τα backlinks αποτελούν ουσιαστικό μέρος του SEO. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με το τι είναι στην πραγματικότητα τα backlinks και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν.

Για να το θέσω απλά: ένα backlink είναι απλώς ένας άλλος ιστότοπος που συνδέεται με τον δικό σας. Αυτός ο σύνδεσμος μπορεί να βασίζεται σε κείμενο ή εικόνα και εφόσον παρέχει κάποιου είδους αξία στον χρήστη (για παράδειγμα, παροχή πληροφοριών σχετικά με άλλο προϊόν ή υπηρεσία), τότε θα πρέπει να θεωρείται πολύτιμος για την κατάταξη SEO του ιστότοπού σας.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα backlinks ίδια! Οι σύνδεσμοι από ιστότοπους με υψηλή κυκλοφορία θα βοηθήσουν καλύτερα, από άλλους συνδέσμους από χαμηλής κατάταξης, επειδή η Google χρησιμοποιεί αυτές τις μετρήσεις όταν προσδιορίζει ποιος κατατάσσεται σε ποια θέση στις λίστες αποτελεσμάτων αναζήτησής της. Όσο περισσότεροι ποιοτικοί ιστότοποι στοχεύουν προς εσάς, τόσο καλύτερος θα είναι ο ιστότοπός σας όσον αφορά την κατάταξη του. Οπότε βεβαιωθείτε ότι κάθε σύνδεσμος που λαμβάνετε αξίζει το βάρος του σε χρυσό!

Ο Κατάλογος του insurTechGR είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την έκθεση, την επισκεψιμότητα, τις πωλήσεις και τα έσοδα για το γραφείο ή την επιχείρησή σας. Όταν δημιουργείτε μια καταχώριση στον κατάλογο, θα περιλαμβάνεται σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Bing, καθώς και σε τοπικές μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να βρουν επιχειρήσεις στην περιοχή τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανοί πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας θα δουν το όνομα σας όταν κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο. Παρέχει επίσης στους δυνητικούς πελάτες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμπιστοσύνης τους προς εσάς, καθώς γνωρίζουν περισσότερα για το ποιος είστε προτού επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, email κλπ

Μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα έσοδα σας χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα της λίστας καταλόγου insurTechGR. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο σας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δουν τι έχετε να τους προσφέρετε και τι θα ωφεληθούν από την συνεργασία σας. Όσο περισσότερη επισκεψιμότητα έχετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να πραγματοποιήσετε μια πώληση.

Θα μπορείτε επίσης να αυξήσετε τη βάση πελατών σας μέσω αυτής της μεθόδου, λαμβάνοντας νέες καταχωρίσεις επιχειρήσεων καθημερινά στους Χάρτες Google ή στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google Local Search Places. Στη συνέχεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις νέες καταχωρίσεις καθώς και τις παλιές για να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και την ορατότητα, αυξάνοντας παράλληλα τις ταξινομήσεις στις μηχανές αναζήτησης και τα backlinks που οδηγούν στη συνεργασία όλων μαζί, κάτι που τελικά θα έχει ως αποτέλεσμα αυξημένες πωλήσεις και έσοδα με ευκολία !

To Προφίλ σας διαθέτει πλήκτρο “Call Support”. Αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες του ιστότοπου να σας καλούν απευθείας με 3 απλά κλικ για να προσγειωθούν στην κλήση απευθείας διαβούλευσης. Μόλις έρθουν στον ιστότοπό σας και ελέγξουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για να λάβουν αυτά τα πράγματα, μπορούν να σας καλέσουν απευθείας μέσω του κουμπιού φούσκα ή των κουμπιών που παρέχουμε στην προσθήκη. Θα λάβετε κλήσεις στον αριθμό που προσθέσατε! Στην ουσία μετατρέπει τους επισκέπτες σε πιθανούς πελάτες. Το Προφίλ σας περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες όπως Χάρτη με οδηγίες διαδρομής, Φόρμα επικοινωνίας με όνομα και μήνυμα., προσαρμόσιμα κουμπιά, αυτόματη προπλήρωση μηνύματος, επιλογή διαθεσιμότητας με βάση τη ζώνη ώρας σας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Ελάτε στην Κοινότητα των Επαγγελματιών.

Στο InsurTechGR δίνουμε στους Επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με Νέους πελάτες και να τους πουλήσουν διαδικτυακά.

Θα βρείτε ανεξάρτητους Ασφαλιστικούς Συμβούλους ή συνδεδεμένους με αποκλειστική συνεργασία με ασφαλιστική εταιρεία ή με κάποια επιχείρηση ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

“Όλοι έχουν ένα κοινό Όραμα. Να βελτιώσουν την Εμπειρία του Πελάτη, μέσα από την δικιά τους ανάπτυξη”. 

Πλεονεκτήματα του insurTech ασφαλιστή

ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Οι ασφαλιστές θα εστιάζουν πλέον στο ψηφιακό ταξίδι και στην εμπειρία του πελάτη τους.

Τώρα, το insurTechGR επιτρέπει στους Επαγγελματίες Ασφαλιστές να προσεγγίζουν περισσότερους πελάτες χρησιμοποιώντας τεχνολογία που τους διευκολύνει. 

“Μεταξύ εφαρμογών που καθιστούν απρόσκοπτη την αναδοχή, εφαρμογών βιντεοδιάσκεψης όπως το Zoom και προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία. Το insurTechGR δίνει στους Διαμεσολαβητές εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για να είναι πιο αποτελεσματικοί και πιο παραγωγικοί.”

ΕΠΙΛΥΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς;

Πλεονεκτήματα του insurTech ασφαλιστή

© Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος μας. Made with by insTech