Παπαστεργίου Νικόλαος

Παπαστεργίου Νικόλαος

Παπαστεργίου Νικόλαος
Παπαστεργίου Νικόλαος
Επιτυχημένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος για 10 συνεχόμενα χρόνια, Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων Εταιρικού Δικτύου για ακόμη 7 χρόνια, ξεχωρίζει ως front line manager και είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που πήρε πιστοποίηση RICP®.

Ως RICP® καλείται, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, μέσα από τις επιθυμίες, τις επιλογές και τους οικονομικούς στόχους των πελατών του, να δημιουργήσει ένα roadmap προς τη συνταξιοδότηση τους και να το “υπερασπίσει” απέναντι στους κινδύνους που αναπόφευκτα θα προκύψουν.

“Αποποίηση Ευθυνών”

“Ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Σύμβουλος δεν μας έχει πιστοποιήσει τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στο προφίλ του – οπότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ελέγξετε οι ίδιοι για την ορθότητα αυτών,

Τα γραφεία μας

Ενημερωθείτε πριν ασφαλιστείτε

Λεπτομέρειες που πρέπει να θυμάστε κατά την αγορά ασφάλισης

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την ασφάλιση μόνο όταν έχει συμβεί απώλεια, πρόβλημα υγείας, ατύχημα η ζημιά στην περιουσία. Αυτή είναι η περίοδος που χρειάζεστε περισσότερο οικονομική βοήθεια. Η ασφαλιστική σας εταιρεία θα πρέπει να σας βοηθήσει να λάβετε την αποζημίωση που έχετε συμφωνήσει και να αποκαταστήσετε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

Άλλωστε για αυτό τους πληρώνετε.

Παπαστεργίου Νικόλαος

Η ασφάλιση μπορεί να είναι περίπλοκη, αλλά είναι σημαντική – πολύ σημαντική για να την αγνοήσουμε. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να σημαίνει άγχος, σύγχυση και πονοκέφαλο καθώς προσπαθούν να συγκρίνουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και να επιλέξουν τη σωστή κάλυψη. Εάν έρθει η ώρα να υποβάλετε μια αξίωση αποζημίωσης, η ανησυχία μπορεί να πλημμυρίσει ξανά: τι γίνεται αν δεν έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να ανακτήσετε την απώλειά σας;

Ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός πράκτορας φορά πολλά καπέλα – μπορεί να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις, την εμπειρία και τη διορατικότητά του για να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία ασφάλισης.

Δεν χρειάζεστε ασφάλιση για γεγονότα που δεν θα επιβαρύνουν σοβαρά τα οικονομικά σας. Ξεκινήστε με κάποιες από τις τις βασικές σας ανάγκες που εσείς θα επιλέξετε ( όπως, σύνταξη, υγεία, εισόδημα, σπίτι, αυτοκίνητο, επιχείρηση κλπ) και στη συνέχεια προσπαθήστε να συμπεριλάβετε άλλες ανάγκες. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε κάλυψη αργότερα για κάτι, εάν αλλάξετε γνώμη. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο και να μεγιστοποιήσετε τις αποταμιεύσεις σας αγοράζοντας ασφάλεια που ταιριάζει στις ανάγκες σας σήμερα.

Κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο απαριθμεί κινδύνους που δεν καλύπτονται, γνωστοί ως «εξαιρέσεις». Ζητήστε από τον ασφαλιστικό σας πάροχο να εξηγήσει εξαρχής τις εξαιρέσεις στο συμβόλαιό σας, κάτι που θα σας γλιτώσει από το άγχος και την απογοήτευση να τις ανακαλύψετε  αφού  υποστείτε ζημιά ή απώλεια.

Μπορεί να έχει αξία η ομαδοποίηση πολλών συμβολαίων με έναν ασφαλιστικό φορέα. Αν θέλετε να ασφαλίσετε πολλά οχήματα ή να αποκτήσετε πολλαπλούς τύπους επιχειρηματικής ασφάλισης (όπως ευθύνη, περιουσία και  κίνδυνος στον κυβερνοχώρο ), τότε ίσως θέλετε να βρείτε έναν μεμονωμένο πάροχο ασφάλισης που να μεταφέρει πολλά προϊόντα — μπορεί να σας προσφέρει εκπτώσεις πολλαπλών συμβολαίων ή προγράμματα επιβράβευσης.

Καθώς οι ανάγκες σας εξελίσσονται, το ίδιο θα εξελίσσεται και το ασφαλιστήριό σας. Ίσως έχετε αγοράσει ένα νέο όχημα από τότε που πήρατε ασφάλιση αυτοκινήτου για το κύριο όχημά σας ή ίσως ξεκινήσατε να λειτουργείτε μια  μικρή επιχείρηση  έξω από το σπίτι σας. Όταν κάνετε μια αλλαγή,  είναι σημαντικό να εξετάσετε εάν η πολιτική σας πρέπει να προσαρμοστεί σε νέα ανοίγματα κινδύνου . Διατηρήστε επαφή με τον ασφαλιστικό σας πράκτορα για να παρακολουθείτε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Η ομάδα του γραφείου μας μπορεί να παρέχει πολύ περισσότερα από ένα έγγραφο συμβολαίου. Οι ειδικοί στη διαχείριση κινδύνων και οι έμπειροι άνθρωποι της υποστήριξης ανταποκρίνονται άμεσα στις αξιώσεις αποζημίωσης. Αυτό και μόνο κάνει την διαφορά μεταξύ της βασικής κάλυψης και ενός ολοκληρωμένου συστήματος υποστήριξης. Αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε την ασφαλιστική μας ομάδα τώρα, ώστε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας είναι καλή.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Λάβετε μια προσφορά τώρα, ή καλέστε μας στο +302109093200

Ελάτε να Πιούμε ένα καφέ.

“Κράτητος 2, Νέα Σμύρνη 171 21”

Πείτε μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Η Σελίδα μας στο Facebook

Ζητήστε μία προσφορά

Προσβαση Α.Μ.Ε.Α.

Το γραφείο μας διαθέτει πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α.

Αριθμός Μητρώου Επιμελητήριο.

Δεν έχει δηλωθεί

Προσαρμογή στην IDD - Οδηγία της ΕΕ για την πώληση Ασφαλιστικών προϊόντων (Ν. 4583/2018).

Το Γραφείο μας εφαρμόζει απόλυτα την IDD

Προσαρμογή στον GDPR – Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (Ν. 4624/2019)

Το Γραφείο μας έχει προσαρμοστεί στον GDPR

Ιστοσελίδα

YouTube Channel

Το Γραφείο μας δεν διαθέτει

FaceBook

Το γραφείο μας δεν διαθέτει

Ραντεβού Βιντεοκλήσης

Teams, Zoom, Google

Chat & Επικοινωνία

Δεν διαθέτω

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ, ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα

Μοναδικός στην Ευρώπη Retirement Income Certified Professional® (RICP®)

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας Δελτίο

Λάβετε ενημερώσεις και μείνετε συνδεδεμένοι

Share this post with your friends

Επιβεβαιωμένα Μέλη της Κοινότητας